کد مطلب: 58896
نکاتي درباره زايمان آسان از منظر طب سنتي
تاریخ انتشار : 1395/09/14 10:46:12
نمایش : 177
يک دستيار تخصصي طب سنتي دانشگاه علوم پزشکي يزد نکاتي درباره زايمان آسان از منظر طب سنتي را تشريح کرد.
به گزارش مشکات برين مهدي عدل ــ دستيار تخصصي طب سنتي دانشگاه علوم پزشکي يزد نکاتي درباره زايمان آسان, اظهار داشت: يکي از سؤالات و درخواست‌هاي زنان باردار اين است که روش‌هايي به آنها پيشنهاد شود که بتوانند زايمان طبيعي را با سختي کمتري تحمل کنند و کارشان به سزارين نکشد.

به‌گفته وي با توجه به اينکه عمده زايمان‌ها در قرن‌هاي گذشته زايمان طبيعي بوده‌اند و زايمان با دستکاري رحم بسيار محدود بوده است و پرخطر؛ لذا حکماي ايراني دستوراتي را براي ماه آخر حاملگي به زنان باردار توصيه مي‌کردند تا زايمان آنها تسهيل شود و البته در زمان زايمان نيز دستوراتي به کار مي‌رفت که زايمان با سختي کمتر و سرعتي بيشتر طي شود.

تدابير ماه نهم حاملگي در تسهيل زايمان طبيعي

اين دستيار تخصصي طب سنتي دانشگاه علوم پزشکي يزد افزود: هر روز يک قاشق روغن بادام شيرين در حالت ناشتا مصرف شود. (ماه آخر بارداري) همچنين در ماه آخر بارداري از خوردن خوراکي‌هاي ترش, گس, قابض و ديرهضم تا حد امکان پرهيز شود، همچنين نوشيدن روزانه شير گاو بر حسب تحمل و وضعيت دستگاه گوارش بسيار مفيد است.

 توصيه‌هاي نزديک زايمان

عدل گفت: استحمام با شروع علائم زايمان؛ و نشستن در آبي که در آن جوشانده‌اي از مخلوط شنبليله و شبت و تخم کتان و کرنب ريخته باشند؛ روغن‌مالي پشت و شکم با روغن شبت، بابونه يا کنجد بعد از خروج از جوشانده مذکور؛ خوردن غذاهاي نرم و سبک و غذاهاي چرب مانند سوپ و شورباي تهيه‌شده از جوجه و خوردن شيريني‌هاي تهيه‌شده از شکر و روغن بادام بسيار به زايمان کمک مي‌کند.

اين دستيار تخصصي طب سنتي دانشگاه علوم پزشکي يزد خاطرنشان کرد: البته بهترين حالت اين است که با يک متخصص طب سنتي در تماس باشيد و تحت نظارت او توصيه‌هاي مفيد در طول بارداري و زايمان را انجام دهيد./تسنيم

انتهاي پيام/

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن